Veel Gestelde VragenKan ik mijn borstnummer vóór de dag van het evenement ophalen?

Ja, borstnummers zullen beschikbaar zijn bij onze partner Sport One – Faubourg de Mons 68, 14000 Nivelles.

Indien u ingeschreven bent voor zondag 4 september 23u59, dan hebt u recht op een borstnummer met voornaam. Gepersonaliseerde borstnummers kunnen vanaf donderdag 15 september tot en met zaterdag 17 september opgehaald worden bij onze partner Sport One (steeds tussen 10u en 18u).

Wil je je nog inschrijven na zondag 4 september? Dit kan nog steeds via onze website. Borstnummers met voornaam zijn dan niet meer mogelijk. Borstnummers (zonder voornaam) zijn beschikbaar vanaf woensdag 14 september tot en met zaterdag 17 september (steeds tussen 10u en 18u).

Het is eveneens mogelijk om een borstnummer (zonder voornaam) aan te kopen bij onze partner Sport One vanaf woensdag 14 september.

Zorg er zeker voor dat je je inschrijvingsmail bij je hebt.

Heb je geen tijd om naar Sport One te gaan? Kom je borstnummer dan halen op zondag 18 september op de Grote Markt van Nijvel ter hoogte van de inschrijvingstent. Het is ook mogelijk om hier nog een borstnummer aan te kopen.

Is er een parking voor mensen met een beperkte mobiliteit?

Je kan de parkings voor personen met beperkte mobiliteit vinden via de pagina Bereikbaarheid & Mobiliteit

Kan/mag mijn hond mee?

Honden zijn toegelaten op het parcours. Neem zeker ook voor je hond eten/drinken voor onderweg mee. Uiteraard altijd aan de leiband, poepzakjes meenemen én gebruiken aub!  Hou rekening met de conditie van je hond!

Kan ik van afstand wisselen?

Je bent al ingeschreven voor één van de afstanden maar wilt dit graag wijzigen? (Bv. van 12 km naar 5.5 km) Neem dan voor 1 september contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Is er bevoorrading?

Er zullen 4 bevoorradingen zijn voor de halve marathon (+ 1 bij de finish), 2 voor de 12 km (+ 1 bij de finish) en 1 bij de finish voor de 5 km en de Kids Run. Alle bevoorradingen worden voorzien van water. Aan de eindstreep voorzien we wat meer.

Kan ik de dag zelf nog inschrijven?

Je kan je de dag zelf nog inschrijven voor de semi-marathon, 12 km, 5 km et Kids Run.