Ben je op zoek naar overnachting in de buurt van het evenement? Wij raden u Hotel Van der Valk Nivelles Sud aan, dat u in een warme sfeer zal ontvangen.

Speciale aanbieding !

Ter gelegenheid van de AG Semi Marathon de Nivelles biedt Hotel Van der Valk Nivelles Sud je een speciale korting aan voor de nacht van 17 op 18-09-2022:

  • Een kamer, exclusief ontbijt, voor 1 of 2 personen: 89,00 € (exclusief toeristenbelasting van 2,00 € per persoon). Ontbijt: € 15,00 per persoon.
  • Arrangement voor 2 personen vanaf 119,50 € per persoon (excl. toeristenbelasting) met :
    • Overnachting
    • Welkomstdrankje
    • Toegang tot de wellness- en fitnessruimte
    • 3-gangen "gezond" menu (excl. drankjes) in het restaurant op zaterdagavond en ontbijtbuffet

Reserveringen tegen het voordelig tarief zijn enkel mogelijk bij het Van der Valk Nivelles Sud, onder vermelding van de code « Semi-Marathon – 2022 »

Een uitgebreid aanbod

Met meer dan 100 kamers (van alle gewenste types), een restaurant met een evenwichtige en gevarieerde kaart... het hotel Van der Valk Nivelles Sud heeft alles om sportievelingen, van ver of minder ver komend, te verleiden en hen zonder stress aan de start van de halve marathon te krijgen. Er is voor ieder wat wils met de vele verschillende kamertypes die het hotel Van der Valk Nivelles Sud aanbiedt.

Bovendien beschikt het hotel over een restaurant waar u kunt genieten van uitgebalanceerde menu's en buffetten of een keuze kunt maken uit een à la carte menu.

 

Hôtel Nivelles Sud 01
Vdv2
Vdv3

 

Makkelijk bereikbaar

Hotel Van der Valk Nivelles Sud ligt in de onmiddellijke nabijheid van de snelweg Brussel-Parijs, afrit Nijvel (Zuid). Meer informatie nodig over hoe het hotel makkelijk bereikbaar is met de auto of het openbaar vervoer? Klik hier.

Het hotel heeft ook snellaadstations voor elektrische auto's op de parking.

 

Reservaties

Reservaties kunnen worden gemaakt per telefoon op + 32 (0)67 721 87 21 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook de website van het hotel bezoeken: https://www.hotelnivellessud.be/